top of page

Personvern

Hva slags informasjon samler vi inn?
Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du oppgir på vår nettside, eller gir oss på noen annen måte. I tillegg samler vi IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen til Internett, Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle øktinformasjon, inkludert sidetidstider, lengden på besøk til bestemte sider, sidevekslingsinformasjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemelding, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

Hvordan samler vi inn informasjon?

Når du gjennomfører en transaksjon på vår nettside, samler vi personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil kun bli brukt av de spesifikke årsakene som er nevnt ovenfor.

 

 

Hvorfor samler vi inn slik personlig informasjon?

Vi samler slike ikke-personlige og personlige opplysninger til følgende formål:

  1. Å levere og drive Tjenester;

  2. Å gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte;

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte merknader og salgsfremmende meldinger;

  4. Å opprette aggregerte statistiske data og andre aggregerte og / eller utlede ikke-personlige opplysninger, som vi eller våre samarbeidspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester. 

  5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

 

Hvordan lagrer vi, bruker, deler og avslører nettstedets besøkende personlige opplysninger?

Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. 

Alle direkte betaling gateways tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma overholder de standarder som er satt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.

 

Hvordan kommuniserer vi med besøkende på nettstedet vårt?

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om din konto, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å samle avgifter eller skyldige penger, å avstemme dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt firma, eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

 

Hvordan kan besøkende på nettstedet trekke tilbake sitt samtykke?

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst kontakt oss på [din epost] eller send oss ​​mail til: [din fysiske postadresse].

 

Personvernsoppdateringer

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vær så snill å se gjennom det. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den. 

 

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil: Få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, du er invitert til å kontakte oss på [din epost] eller sende oss e-post til: [din fysiske postadresse].

bottom of page